Architect Slochteren

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Slochteren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Slochteren verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Slochteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Slochteren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Slochteren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slochteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schildwolde, Hellum en Froombosch bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Slochteren

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Slochteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Slochteren, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Slochteren gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Slochteren. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Slochteren aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Slochteren beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Slochteren

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Slochteren – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Slochteren. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder design kan maken? Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Slochteren die totaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Slochteren is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. We hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Slochteren. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Slochteren met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Slochteren nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Slochteren kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Slochteren in te huren. Een interieurarchitect in Slochteren is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Slochteren.

Nu interieurarchitect uit Slochteren zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Slochteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Slochteren maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Slochteren.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slochteren?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Slochteren‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Slochteren – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een professionele tuinarchitect in Slochteren te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Slochteren in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Slochteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Slochteren – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijzen van een architect in Slochteren en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Slochteren?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Slochteren te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Slochteren

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Slochteren. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Slochteren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Slochteren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Slochteren

Boven verwachting

8 september 2021

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Evelien Gerritsen

Klantgericht

29 augustus 2021

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Maria de Bruijn

Afspraken worden nagekomen

27 augustus 2021

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Eva Peters

Boven verwachting

16 augustus 2021

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Nicole Groen

Boven verwachting

11 augustus 2021

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Barry van Doorn

Volledig uitgewerkt

3 augustus 2021

Prijzen waren netjes en het plan was helemaal maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Bram Koning

Mooi project en lage tarieven

30 juli 2021

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn heel gaaf geworden. Top!

- Kevin Scholten

Super klantvriendelijk

19 juli 2021

Super ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Gerrit van der Linden

Ging lekker snel

12 juli 2021

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Jan van der Horst

Uitgelichte architecten uit Slochteren

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/