Architect Sappemeer

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Sappemeer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Sappemeer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sappemeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sappemeer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Sappemeer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sappemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Borgercompagnie, Tripscompagnie en Slochteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sappemeer

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Sappemeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Sappemeer te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sappemeer gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sappemeer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sappemeer – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Sappemeer gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sappemeer nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Sappemeer kan je bovendien adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sappemeer van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sappemeer.

Nu interieurarchitect uit Sappemeer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sappemeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sappemeer maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Sappemeer is veelal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Sappemeer straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sappemeer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sappemeer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sappemeer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sappemeer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het flinke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Sappemeer in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sappemeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sappemeer – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Sappemeer makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sappemeer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sappemeer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sappemeer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sappemeer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sappemeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sappemeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sappemeer

De uitvoerende partij was eersteklas

25 juli 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. De kosten waren helder en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Tamara de Jonge

Grote deskundigheid maar betaalbaar

13 juli 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Daniël Evers

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

11 juli 2024

Na de offertes mooi project plan gekregen. Snel ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Top!

- Antonius Peeters

Schitterend ontwerp

5 juli 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep vlug.

- Sharon Smits

Alles waar we op hoopten

27 juni 2024

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Eva van de Berg

Grote deskundigheid maar betaalbaar

17 juni 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Ramona de Vries

Alleen al het opzet is prachtig.

11 juni 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Robert de Haan

Prachtig ontwerp

4 juni 2024

Concept was subliem en hebben een mooi tarief ontvangen. Gauw geschakeld hierover dus prettig.

- Barry Dekker

Offertes vlug binnen

26 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Nathalie Vink

Uitgelichte architecten uit Sappemeer

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/