Architect Borgercompagnie

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Borgercompagnie?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Borgercompagnie verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Borgercompagnie – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Borgercompagnie gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Borgercompagnie
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borgercompagnie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Muntendam, Veendam en Wildervank bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Borgercompagnie

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Borgercompagnie? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Borgercompagnie. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Borgercompagnie wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Borgercompagnie gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Borgercompagnie. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Borgercompagnie aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Borgercompagnie beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw project. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Borgercompagnie

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Borgercompagnie – Voor een bijzondere ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Borgercompagnie nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Borgercompagnie zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Borgercompagnie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Borgercompagnie.

Nu interieurarchitect uit Borgercompagnie zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Borgercompagnie zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Borgercompagnie maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Borgercompagnie is vrij eenvoudig via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Daarbuiten is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Borgercompagnie. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Borgercompagnie.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borgercompagnie?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borgercompagnie‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Borgercompagnie – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Borgercompagnie helemaal de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Borgercompagnie kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Borgercompagnie of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Borgercompagnie.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Borgercompagnie – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Borgercompagnie iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Borgercompagnie?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Borgercompagnie te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Borgercompagnie

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Borgercompagnie. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Borgercompagnie en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Borgercompagnie die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Borgercompagnie

Flexibel en betaalbaar

18 juli 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Adriaan van de Velden

Prachtig plan en lage tarieven

6 juli 2024

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis aanpassingen zijn super gaaf geworden. Top!

- Diana Wolters

Volledig ontzorgd

5 juli 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Anne Vermeulen

Alles waar we op hoopten

26 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Ruben Gerritsen

Communicatie was super!

20 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Sander Bos

Alleen al het concept is prachtig.

11 juni 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Nancy Vermeulen

Geheel goed opgeleverd

6 juni 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima afgehandeld!

- Martin van de Ven

Erg klantvriendelijk

26 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Simon van der Meulen

Gauw en tevreden

19 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Hendrikus de Bruijn

Uitgelichte architecten uit Borgercompagnie

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/