Architect Veendam

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Veendam?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Veendam verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Veendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Veendam gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Veendam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Scheemda, Scheemda en Nieuwe Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veendam

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Veendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veendam gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veendam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veendam – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Veendam gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Veendam gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Veendam zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veendam nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Veendam van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Veendam van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veendam.

Nu interieurarchitect uit Veendam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veendam maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Veendam is relatief eenvoudig via een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bovendien is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Veendam. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veendam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veendam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veendam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veendam – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veendam – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tarieven van een architect in Veendam en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veendam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veendam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veendam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veendam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veendam

Vlug geregeld

22 mei 2024

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Ingrid Dekker

Tuin ziet er weer fantastisch uit

11 mei 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Patricia Scholten

De afhandeling was geweldig

9 mei 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Dirk Gerritsen

Volledig uitgewerkt

3 mei 2024

Prijzen waren correct en het plan was volkomen maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Paul van der Linden

Meteen een klik

24 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Natascha Bosch

Goed contact

14 april 2024

Aangenaam in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Bianca Scholten

Erg efficiënt proces

9 april 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Yvonne Hofman

Fatsoenlijk plan en goed uitgewerkt

2 april 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Annemarie Mol

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

27 maart 2024

Soepel in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Tim de Leeuw

Uitgelichte architecten uit Veendam

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/