Architect Nieuw Scheemda

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Nieuw Scheemda?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Nieuw Scheemda verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuw Scheemda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuw Scheemda gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nieuw Scheemda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Scheemda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Borgsweer, Termunten en Termunterzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Scheemda

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Nieuw Scheemda? Het kan complex zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Nieuw Scheemda. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Nieuw Scheemda wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Scheemda gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Nieuw Scheemda. Een architectenbureau in Nieuw Scheemda heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Nieuw Scheemda beschikt over architecten met allerlei expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Scheemda

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Scheemda – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Scheemda nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Nieuw Scheemda van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Nieuw Scheemda in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Scheemda.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Scheemda zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Scheemda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Scheemda maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woning straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Nieuw Scheemda is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Nieuw Scheemda straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Scheemda.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Scheemda?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Scheemda‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Scheemda – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Nieuw Scheemda in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Scheemda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Scheemda – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Nieuw Scheemda scherp te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Nieuw Scheemda iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Scheemda?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Scheemda te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Scheemda

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Scheemda. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Scheemda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Scheemda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Scheemda

Content met inrichting

27 februari 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Bas Jonker

Vlug gegaan

19 februari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Dave van den Broek

Ziet er opnieuw netjes uit

16 februari 2024

Ons pand was wel weer aan een nieuw uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen geweldig.

- Sharon Meijer

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

7 februari 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Anne van Dijk

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

25 januari 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Koen Bakker

Fijn op de hoogte gehouden

16 januari 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel aangenaam.

- Vanessa van der Meer

Compleet ontzorgd

9 januari 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Super georganiseerd!

- Caroline Vink

Veelomvattend projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

3 januari 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Ramona de Bruin

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

29 december 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Martine van Loon

Uitgelichte architecten uit Nieuw Scheemda

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/