Architect Borgsweer

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Borgsweer?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Borgsweer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Borgsweer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Borgsweer gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Borgsweer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borgsweer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Termunten, Termunterzijl en Wagenborgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Borgsweer

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Borgsweer? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Borgsweer te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Borgsweer gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Borgsweer. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Borgsweer aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Borgsweer beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Borgsweer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Borgsweer – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Borgsweer ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Borgsweer te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Borgsweer die echt onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Dankzij ons netwerk in Borgsweer hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Borgsweer naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Borgsweer nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Borgsweer kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Borgsweer in te huren. Een interieurarchitect in Borgsweer is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Borgsweer.

Nu interieurarchitect uit Borgsweer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Borgsweer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Borgsweer maakt jouw leven mooier

Als je de binnenzijde van je woning zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Borgsweer is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Borgsweer straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Borgsweer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borgsweer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borgsweer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Borgsweer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Borgsweer in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Borgsweer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Borgsweer – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Borgsweer iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Borgsweer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Borgsweer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Borgsweer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Borgsweer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Borgsweer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Borgsweer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Borgsweer

Meteen goed gevoel

25 juli 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Ook werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Enorm goed!

- Tom Hermans

Geweldig concept

18 juli 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Snel geschakeld hierover dus prettig.

- Annemieke van de Velden

Degelijk en snel

8 juli 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Thijs van Dam

Geheel top opgeleverd

3 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Super georganiseerd!

- Bastiaan Visser

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

22 juni 2024

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Angela van de Pol

Weer compleet opgefrist

20 juni 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Hendrikus van den Bosch

Meerdere ontwerpen op maat

14 juni 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Arjan Smeets

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

2 juni 2024

Plezierig in het contact en een keurig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Jacqueline van Dijk

Diverse ontwerpen op maat

28 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Super behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Bianca van der Meer

Uitgelichte architecten uit Borgsweer

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/