Architect Nieuwe Pekela

Behoefte aan een ijzersterke architect in Nieuwe Pekela die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Nieuwe Pekela verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuwe Pekela – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nieuwe Pekela gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nieuwe Pekela
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwe Pekela, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heiligerlee, Westerlee en Oude Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuwe Pekela

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Nieuwe Pekela? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuwe Pekela gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuwe Pekela

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuwe Pekela – Voor een geweldige ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Nieuwe Pekela gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuwe Pekela nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Nieuwe Pekela weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Nieuwe Pekela. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Nieuwe Pekela hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuwe Pekela.

Nu interieurarchitect uit Nieuwe Pekela zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuwe Pekela zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuwe Pekela maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Nieuwe Pekela is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Nieuwe Pekela in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuwe Pekela.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Pekela?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Pekela‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuwe Pekela – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Nieuwe Pekela. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Nieuwe Pekela houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nieuwe Pekela of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuwe Pekela.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuwe Pekela – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Nieuwe Pekela scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Nieuwe Pekela iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuwe Pekela?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuwe Pekela te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuwe Pekela

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuwe Pekela. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuwe Pekela en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuwe Pekela die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuwe Pekela

Alles waar we op hoopten

24 juli 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Erik van Wijk

Daadkracht en te betalen

13 juli 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. Prijs technisch prima.

- Nicolaas Visser

Interpretatie naar praktijk was prachtig

10 juli 2024

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Monique Hermans

Direct fijn gevoel

5 juli 2024

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Charlotte van den Heuvel

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

25 juni 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Martine Bosman

Flexibel en betaalbaar

21 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Elizabeth van de Berg

Schitterend concept

8 juni 2024

Ontwerp was voortreffelijk en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep snel.

- Danny van der Laan

Goed contact

3 juni 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm aangenaam.

- Margaretha van Dijk

Schitterend ontwerp

30 mei 2024

Ontwerp was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlot geschakeld hierover dus fijn.

- Arjan Visser

Uitgelichte architecten uit Nieuwe Pekela

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/