Architect Heiligerlee

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Heiligerlee?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Heiligerlee verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heiligerlee – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Heiligerlee gezocht?

Een architect in Heiligerlee vinden

Architect Heiligerlee
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heiligerlee, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Blauwestad, Oostwold Scheemda en Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heiligerlee

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Heiligerlee? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Heiligerlee. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heiligerlee gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Heiligerlee. Een architectenbureau in Heiligerlee heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Heiligerlee meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heiligerlee

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heiligerlee – Voor een unieke belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heiligerlee nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Heiligerlee voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Heiligerlee weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Heiligerlee. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Heiligerlee hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heiligerlee.

Nu interieurarchitect uit Heiligerlee zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heiligerlee zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heiligerlee maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woning zo mooi mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Heiligerlee is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Heiligerlee in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heiligerlee.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heiligerlee?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heiligerlee‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heiligerlee – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Heiligerlee te vinden? Het is ook niet simpel om in het flinke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heiligerlee.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heiligerlee – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Heiligerlee bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heiligerlee?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heiligerlee te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heiligerlee

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heiligerlee. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heiligerlee en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heiligerlee die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heiligerlee

Vlug en tevreden

7 juli 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Linda van Dam

Vlug gegaan

3 juli 2024

Offertes vlug ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm gedetailleerd uitgewerkt.

- Joost Bakker

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

24 juni 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Monique van de Wal

Compleet uitgewerkt

21 juni 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Remco van der Meer

Gauw ontvangst offertes

12 juni 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Antonius van Veen

Alles waar we op hoopten

3 juni 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Saskia de Jonge

Maatwerk

28 mei 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Johanna Hermans

Goed contact

22 mei 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm prettig.

- Hendrikus de Graaf

Snel geregeld

13 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Maaike Kuijpers

Uitgelichte architecten uit Heiligerlee

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/