Architect Oostwold Scheemda

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Oostwold Scheemda?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Oostwold Scheemda verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oostwold Scheemda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Oostwold Scheemda gezocht?

Een architect in Oostwold Scheemda vinden

Architect Oostwold Scheemda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold Scheemda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Borgsweer, Termunten en Termunterzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oostwold Scheemda

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Oostwold Scheemda? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Oostwold Scheemda. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Oostwold Scheemda wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oostwold Scheemda gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oostwold Scheemda

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oostwold Scheemda – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Oostwold Scheemda gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oostwold Scheemda gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oostwold Scheemda nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Oostwold Scheemda kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Oostwold Scheemda in te vliegen. Een interieurarchitect in Oostwold Scheemda is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oostwold Scheemda.

Nu interieurarchitect uit Oostwold Scheemda zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oostwold Scheemda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oostwold Scheemda maakt jouw leven mooier

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oostwold Scheemda is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Oostwold Scheemda straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oostwold Scheemda.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostwold Scheemda?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostwold Scheemda‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oostwold Scheemda – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het grote aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oostwold Scheemda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oostwold Scheemda – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Oostwold Scheemda gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oostwold Scheemda?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oostwold Scheemda te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oostwold Scheemda

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oostwold Scheemda. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oostwold Scheemda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oostwold Scheemda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oostwold Scheemda

Flexibel en betaalbaar

21 juli 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Heel content.

- Michiel Sanders

Grote expertise maar betaalbaar

17 juli 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Joyce de Bruin

Fatsoenlijk rekening gehouden

11 juli 2024

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Marianne Visser

Afspraken worden nagekomen

5 juli 2024

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Rutger de Haan

Vakkundig

23 juni 2024

Oprecht en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan gekregen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Sharon Koster

Een opzet op maat

21 juni 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Arie Peeters

Professioneel

12 juni 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Adriaan Gerritsen

Specialist!

7 juni 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook goed.

- Gerrit Prins

Fatsoenlijk plan en goed uitgewerkt

26 mei 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Bram de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Oostwold Scheemda

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/