Architect Winschoten

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Winschoten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Winschoten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Winschoten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Winschoten gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Winschoten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Blijham, Blauwestad en Heiligerlee bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Winschoten

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Winschoten? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Winschoten. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Winschoten gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Winschoten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Winschoten – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Winschoten gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Winschoten gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Winschoten nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Winschoten voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. De architect in Winschoten zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Winschoten absoluut de beste optie. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Winschoten.

Nu interieurarchitect uit Winschoten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Winschoten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Winschoten maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je huis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Winschoten is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Winschoten straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Winschoten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Winschoten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Winschoten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Winschoten – voor een mooiere tuin

Vind je het ingewikkeld om een kundige tuinarchitect in Winschoten te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Winschoten in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Winschoten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Winschoten – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Winschoten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Winschoten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Winschoten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Winschoten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Winschoten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Winschoten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Winschoten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Winschoten

Gekwalificeerd

23 mei 2024

Oprecht en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Rob van Dongen

Ging lekker vlot

17 mei 2024

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Pascal Peeters

Schitterend concept

6 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep vlug.

- Melanie Verbeek

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

27 april 2024

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Eva Jonker

Hele fijne communicatie

25 april 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het project werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Chantal Driessen

Interpretatie naar praktijk was voortreffelijk

14 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Christian Vos

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

9 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Stefan van Doorn

Artistiek en niet duur

2 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Jacqueline de Bruijn

Onmiddellijk een klik

23 maart 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Peter Koster

Uitgelichte architecten uit Winschoten

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/