Architect Meeden

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Meeden?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Meeden verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Meeden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Meeden gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Meeden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meeden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Scheemda, T Waar en Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meeden

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Meeden? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Meeden, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Meeden te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meeden gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meeden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meeden – Voor een geweldige ervaring

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meeden nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Meeden van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Meeden van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Meeden is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meeden.

Nu interieurarchitect uit Meeden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meeden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meeden maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Meeden is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Meeden in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meeden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meeden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meeden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meeden – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Meeden. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Meeden kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Meeden of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meeden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meeden – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Meeden iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meeden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meeden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meeden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meeden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meeden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meeden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meeden

Vlug en tevreden

6 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Anna Verbeek

Daadkracht en te betalen

1 juli 2024

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. Kosten technisch prima.

- Renate Willems

Ziet er weer keurig uit

25 juni 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Esther Hendriks

Offertes vlug binnen

15 juni 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna gauw binnen. Aan te raden.

- Erik de Jong

Zo prima voor de klant

14 juni 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Guido van de Berg

Prachtige inrichting

5 juni 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Ivo Dijkstra

Hoeven niks meer zelf te doen

28 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Sandra Bosman

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

23 mei 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Diana de Boer

Grote expertise maar betaalbaar

11 mei 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Maria Willemsen

Uitgelichte architecten uit Meeden

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/