Architect Ten Boer

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Ten Boer?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Ten Boer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ten Boer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ten Boer gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Ten Boer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ten Boer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stedum, Garmerwolde en Sint Annen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ten Boer

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Ten Boer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Ten Boer, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ten Boer gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Ten Boer. Een architectenbureau in Ten Boer heeft grofweg enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Ten Boer beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ten Boer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ten Boer – Voor een geweldige belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Ten Boer gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Ten Boer zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ten Boer nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Ten Boer weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Ten Boer. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Ten Boer hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ten Boer.

Nu interieurarchitect uit Ten Boer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ten Boer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ten Boer maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Ten Boer is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Ten Boer straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ten Boer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ten Boer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ten Boer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ten Boer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ten Boer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ten Boer – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Ten Boer bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ten Boer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ten Boer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ten Boer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ten Boer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ten Boer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ten Boer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ten Boer

Vakkundig

10 juli 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Danny van den Broek

Compleet uitgewerkt

2 juli 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Christian van den Heuvel

Tuin ziet er weer super uit

27 juni 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Renate Meijer

Alles waar we op hoopten

17 juni 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Jessica Smits

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

12 juni 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Johanna Scholten

Fijn op de hoogte gehouden

4 juni 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm prettig.

- Ruben Hoekstra

Specialist!

26 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook goed.

- Angelique Bakker

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

18 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Jeroen Peeters

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

15 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Marijke Timmermans

Uitgelichte architecten uit Ten Boer

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/

Bouwkundig Ontwerp & Tekenbureau Jack Koster

Oudeweg 51b
9608 PK Westerbroek
Nederland

050 549 2449
http://www.jackkoster.nl/

Feddema Architect

Boterdiep Oostzijde 23
9781 JB Bedum
Nederland

06 23444051
http://www.f-architect.nl/