Architect Tholen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Tholen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Tholen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Tholen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Tholen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Tholen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tholen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oud Vossemeer, Sint Annaland en Scherpenisse bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tholen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Tholen? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Tholen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Tholen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tholen gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Tholen. Een architectenbureau in Tholen heeft grofweg een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Tholen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Tholen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tholen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tholen – Voor een bijzondere belevenis

Wanneer er een architect in Tholen gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Tholen gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tholen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Tholen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Tholen beslist de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Tholen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tholen.

Nu interieurarchitect uit Tholen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tholen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tholen maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Tholen is vrij gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Tholen. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tholen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tholen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tholen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tholen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tholen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tholen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Tholen scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Tholen specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tholen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tholen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tholen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tholen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tholen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tholen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tholen

Alles waar we op hoopten

10 januari 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Nancy van der Laan

Goed contact

6 januari 2023

Fijn in het contact en een mooi tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Dennis Evers

Hele prettige communicatie

31 december 2022

Communicatie was super en feitelijk liep alles volkomen conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Natascha de Leeuw

Weer helemaal opgefrist

22 december 2022

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Antonius Hendriks

Begaan en nieuwe ideeën

12 december 2022

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Jan Bakker

Afspraak is afspraak

5 december 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn kritisch nagekomen en nette prijs. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Sanne Verbeek

Daadkracht en te betalen

29 november 2022

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is buitengewoon mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Simon Visser

Weer volledig opgefrist

25 november 2022

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen top.

- Janneke Vink

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

8 november 2022

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Nicole Willems

Uitgelichte architecten uit Tholen

MaYa architectuur

Adriaan Brouwerstraat 4
4625 AP Bergen op Zoom
Nederland

06 27085821
http://www.maya-architectuur.nl/

Rob Ligteringen

Schelde-Rijnweg 48
4691 TB Tholen
Nederland

06 53249611
http://www.ligteringen.com/

eNa architecten

Kastanjelaan 157A
4621 HL Bergen op Zoom
Nederland

0164 236 769
http://www.enaarchitecten.nl/