Architect Tilburg

Behoefte aan een top architect uit Tilburg die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Tilburg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Tilburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Tilburg gezocht?

Een architect uit Tilburg vinden

Architect Tilburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tilburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Loon Op Zand, De Moer en Kaatsheuvel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tilburg

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Tilburg? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Tilburg. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tilburg gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Tilburg. Een architectenbureau in Tilburg heeft over het algemeen meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Tilburg meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Tilburg je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tilburg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tilburg – Voor een geweldige ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Tilburg ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Tilburg te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Tilburg die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Tilburg is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Tilburg. En zo is jouw project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Tilburg met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tilburg nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Tilburg kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Tilburg in te huren. Een interieurarchitect in Tilburg is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tilburg.

Nu interieurarchitect uit Tilburg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tilburg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tilburg maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tilburg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tilburg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tilburg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tilburg – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Tilburg beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Tilburg kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Tilburg of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tilburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tilburg – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Tilburg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tilburg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tilburg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tilburg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tilburg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tilburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tilburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tilburg

Betaalbare bekwaamheid

6 september 2021

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. Kosten technisch prima.

- Simon Dekker

Tevreden

1 september 2021

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en wij hadden vlot reacties.

- Laura Smit

Deugdelijk en gauw

27 augustus 2021

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Niels de Koning

Deskundig

20 augustus 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Nicolaas Post

Content met inrichting

11 augustus 2021

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Elisabeth Hoekstra

Zo prima voor de klant

7 augustus 2021

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Jacob Wolters

Gauw overeengekomen!

29 juli 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Maaike van den Heuvel

Ging goed in overleg

19 juli 2021

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Robertus van Dam

Vlot en capabel

11 juli 2021

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Werkelijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Yvonne Veenstra

Uitgelichte architecten uit Tilburg

Bouwmanagement, Bouwtoezicht en Beheer & Onderhoud – Buster Bouwcontrol Tilburg

Goirkestraat 150
5046 GP Tilburg
Nederland

013 211 4704
http://www.busterbouwcontrol.nl/

Pjotr-Design

Bredaseweg 204
5038 NK Tilburg
Nederland

06 53335460
http://pjotr-design.nl/

van den hout & kolen architecten

Wilhelminapark 18
5041 EB Tilburg
Nederland

013 468 1070
http://www.charcoal.nl/