Architect Ubbergen

Behoefte aan een ijzersterke architect uit Ubbergen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Ubbergen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Ubbergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Ubbergen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ubbergen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ubbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haalderen, Lent en Persingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ubbergen

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Ubbergen? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de passende kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Ubbergen. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ubbergen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Ubbergen. Een architectenbureau in Ubbergen heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Ubbergen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ubbergen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ubbergen – Voor een bijzondere ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Ubbergen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw woning of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Ubbergen die helemaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Ubbergen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Ubbergen hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Ubbergen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ubbergen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Ubbergen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Ubbergen van waarde zijn. Een interieurarchitect in Ubbergen is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ubbergen.

Nu interieurarchitect uit Ubbergen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ubbergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ubbergen maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Ubbergen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Ubbergen straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ubbergen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ubbergen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ubbergen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ubbergen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Ubbergen beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Ubbergen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Ubbergen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ubbergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ubbergen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijzen van een architect in Ubbergen en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ubbergen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ubbergen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ubbergen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ubbergen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ubbergen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ubbergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ubbergen

Volslagen ontzorgd

5 september 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Super afgehandeld!

- Nicole Willems

Vlot gefixt!

29 augustus 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Anouk de Bruin

Zo afgehandeld

21 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er uitstekend uit.

- Jelle Boer

Flexibel en betaalbaar

13 augustus 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Guido de Boer

Communicatie was super!

9 augustus 2023

Communicatie was super en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- Leonie Maas

Tuin ziet er weer fantastisch uit

5 augustus 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met allerlei persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Bas Schipper

Grote expertise maar betaalbaar

24 juli 2023

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Miranda Hendriks

Goed gesprek

21 juli 2023

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm soepel.

- Angelique de Bruin

Zo top voor de klant

12 juli 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Jolanda Timmermans

Uitgelichte architecten uit Ubbergen

Pouderoyen Compagnons

Sint Stevenskerkhof 2
6511 VZ Nijmegen
Nederland

024 322 4579
http://www.pouderoyen.nl/

Archicolour

Hazelaarstraat 45
6523 GA Nijmegen
Nederland

06 27192513
https://archicolour.nl/

– inQasa – Vastgoeddiensten

Nijmeegsebaan 152
6564 CN Heilig Landstichting
Nederland

024 360 8251
http://www.inqasa.nl/