Architect Ooij

Behoefte aan een professionele architect uit Ooij die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Ooij verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ooij – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Ooij gezocht?

Een architect in Ooij vinden

Architect Ooij
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ooij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gendt, Haalderen en Bemmel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ooij

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Ooij? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de passende kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Ooij. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ooij gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ooij

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ooij – Voor een bijzondere ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Ooij gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. De architect in Ooij zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ooij nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Ooij voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Ooij zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Ooij. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ooij.

Nu interieurarchitect uit Ooij zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ooij zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ooij maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Ooij. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Daarbuiten is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Ooij. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ooij.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ooij?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ooij‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ooij – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Ooij zeker de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Ooij kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Ooij of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ooij.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ooij – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Ooij simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ooij?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ooij te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ooij

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ooij. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ooij en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ooij die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ooij

Werkelijk klantvriendelijk en verfrissend

8 september 2023

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Rutger van Dongen

Ging netjes in overleg

29 augustus 2023

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Marcel van de Velden

Prachtige metamorfose

20 augustus 2023

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Richard Verhoeven

Communicatie was top!

15 augustus 2023

Communicatie was top en feitelijk liep alles volkomen conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo plezierig.

- Eva Vermeulen

Communicatie was top!

6 augustus 2023

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Thijs Gerritsen

Offertes vlot binnen

2 augustus 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna vlot binnen. Aanrader

- Nienke Molenaar

Direct goede klik

27 juli 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons ook nog alles mee.

- Martijn Driessen

Prachtig concept

22 juli 2023

Ontwerp was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Ingrid Hendriks

Onmiddellijk een klik

15 juli 2023

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Patricia Evers

Uitgelichte architecten uit Ooij

Peer Groep B.V.

Smidsstraat 8
6662 DR Elst
Nederland

0481 353 798
http://www.peergroep.com/

Hardonk – Bouwadviesburo

Doornenburgallee 44
6921 GT Duiven
Nederland

0316 283 866
http://hardonkbouwadvies.nl/contact

Woningwens Interieurbureau

Jorisplein 7
6851 KD Huissen
Nederland

06 52665551
https://www.interieurbureau.nl/