Architect Veenendaal

Behoefte aan een ijzersterke architect uit Veenendaal die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Veenendaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Veenendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Veenendaal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Veenendaal
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overberg, Leersum en Amerongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veenendaal

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Veenendaal? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het vaak complex om de kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Veenendaal. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Veenendaal wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veenendaal gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Veenendaal. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Veenendaal aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Veenendaal een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Veenendaal je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veenendaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veenendaal – Voor een geweldige ervaring

Als er een architect in Veenendaal gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veenendaal nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Veenendaal voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Veenendaal weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Veenendaal beslist de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veenendaal.

Nu interieurarchitect uit Veenendaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veenendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veenendaal maakt jouw leven mooier

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Veenendaal is relatief gemakkelijk via een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Veenendaal. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veenendaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veenendaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veenendaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veenendaal – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Veenendaal. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Veenendaal houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Veenendaal om te kijken wat de opties zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veenendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veenendaal – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Veenendaal sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veenendaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veenendaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veenendaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veenendaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veenendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veenendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veenendaal

De uitvoerende partij was geweldig

16 april 2024

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Sander van Dijk

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

6 april 2024

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Hanneke van der Linden

Volledig uitgewerkt

4 april 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Annemieke Kok

Deskundig

27 maart 2024

Eerlijk en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en overzichtelijk. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Pascal van der Meulen

Fijn op de hoogte gehouden

18 maart 2024

Aangenaam in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Marianne van de Wal

Vlot en kundig

14 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- David Molenaar

Afspraak is afspraak

3 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en nette prijs. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Wouter van Dijk

Erg effectief

27 februari 2024

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Simon de Wit

Afspraak is afspraak

22 februari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden grondig nagekomen en prima prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Nicolaas Martens

Uitgelichte architecten uit Veenendaal

Tekenburo Ter Maaten

Hoofdweg 115
6744 WJ Ederveen
Nederland

0318 575 006
http://www.termaaten.nl/

studio ww

Elisabethweide 2
3911 NS Rhenen
Nederland

06 53999308
http://www.studioww.nl/

ValleiTEK bouwkundig advies- en tekenbureau

Linnaeuslaan 6
3903 GS Veenendaal
Nederland

06 12377678
http://www.valleitek.nl/