Architect Waddinxveen

Behoefte aan een professionele architect in Waddinxveen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Waddinxveen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Waddinxveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Waddinxveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Waddinxveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waddinxveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouderak bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waddinxveen

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Waddinxveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Waddinxveen, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Waddinxveen te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waddinxveen gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Waddinxveen. Een architectenbureau in Waddinxveen heeft gemiddeld meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Waddinxveen beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Waddinxveen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waddinxveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waddinxveen – Voor een bijzondere ervaring

Wanneer er een architect in Waddinxveen gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Waddinxveen gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. De architect in Waddinxveen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waddinxveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Waddinxveen kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Waddinxveen in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waddinxveen.

Nu interieurarchitect uit Waddinxveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waddinxveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waddinxveen maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Waddinxveen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waddinxveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waddinxveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waddinxveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waddinxveen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Waddinxveen te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Waddinxveen in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waddinxveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waddinxveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Waddinxveen helder te krijgen is het doorgaans verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Waddinxveen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waddinxveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waddinxveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waddinxveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waddinxveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waddinxveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waddinxveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waddinxveen

Voelde onmiddellijk fijn

13 juni 2022

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg prettig!

- Daniëlle de Groot

Goed rekening gehouden

11 juni 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Suzanne de Groot

Fijn contact

2 juni 2022

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook enorm soepel.

- Frank van de Velde

Fatsoenlijk plan en goed uitgewerkt

28 mei 2022

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Petronella van Vliet

Onmiddellijk goed gevoel

15 mei 2022

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom uitermate tevreden.

- Marijke Huisman

Deugdelijk en vlot

8 mei 2022

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Jessica de Graaf

Alleen al het opzet is prachtig.

4 mei 2022

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Christiaan Post

Vlot ontvangst offertes

26 april 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Manon de Groot

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

18 april 2022

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Kirsten van Dijk

Uitgelichte architecten uit Waddinxveen

Bassie Architectuur

Jacob van Lennepkade 11
2802 LG Gouda
Nederland

06 22681252
http://www.bassiearchitectuur.nl/

Bouwkundig Adviesbureau Bloom

Hortensiasingel 5
2803 BW Gouda
Nederland

06 16451515
http://www.bouwadviesbloom.nl/

Brak & Eijlers

Hoge Gouwe 77
2801 LC Gouda
Nederland

0182 513 192
http://brakeijlers.nl/