Architect Moordrecht

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Moordrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Moordrecht verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Moordrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Moordrecht gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Moordrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Streefkerk, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Moordrecht

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Moordrecht? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Moordrecht te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Moordrecht gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Moordrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Moordrecht – Voor een unieke ervaring

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Moordrecht nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Moordrecht kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Moordrecht van waarde zijn. Een interieurarchitect in Moordrecht is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Moordrecht.

Nu interieurarchitect uit Moordrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Moordrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Moordrecht maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Moordrecht is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Moordrecht. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Moordrecht. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Moordrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Moordrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Moordrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Moordrecht – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Moordrecht. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Moordrecht kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Moordrecht om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Moordrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Moordrecht – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Moordrecht iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Moordrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Moordrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Moordrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Moordrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Moordrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Moordrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Moordrecht

Tevreden met inrichting

24 februari 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Hanneke Vink

Creatieve oplossingen

21 februari 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Leonie van de Ven

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

10 februari 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Hendrikus van Beek

Tevreden met inrichting

8 februari 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. Erg gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een expert. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Remco Kramer

Goed rekening gehouden

23 januari 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Natascha de Lange

Alleen al het concept is prachtig.

15 januari 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Jolanda Meijer

Offertes vlot binnen

8 januari 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Annemieke van den Broek

Communicatie was top!

31 december 2023

Communicatie was top en eigenlijk liep alles volkomen volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo prettig.

- Steven Brouwer

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

30 december 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Deborah de Jong

Uitgelichte architecten uit Moordrecht

Bassie Architectuur

Jacob van Lennepkade 11
2802 LG Gouda
Nederland

06 22681252
http://www.bassiearchitectuur.nl/

Bouwkundig Adviesbureau Bloom

Hortensiasingel 5
2803 BW Gouda
Nederland

06 16451515
http://www.bouwadviesbloom.nl/

Brak & Eijlers

Hoge Gouwe 77
2801 LC Gouda
Nederland

0182 513 192
http://brakeijlers.nl/