Architect Krimpen aan de Lek

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Krimpen aan de Lek?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Krimpen aan de Lek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Krimpen aan de Lek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Krimpen aan de Lek gezocht?

Een architect uit Krimpen aan de Lek vinden

Architect Krimpen aan de Lek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krimpen aan de Lek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ridderkerk, Kinderdijk en Alblasserdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Krimpen aan de Lek

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Krimpen aan de Lek? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Krimpen aan de Lek, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Krimpen aan de Lek gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Bovendien is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Krimpen aan de Lek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Krimpen aan de Lek – Voor een bijzondere belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Krimpen aan de Lek gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Krimpen aan de Lek zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Krimpen aan de Lek nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Krimpen aan de Lek zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Krimpen aan de Lek. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Krimpen aan de Lek hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Krimpen aan de Lek.

Nu interieurarchitect uit Krimpen aan de Lek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Krimpen aan de Lek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Krimpen aan de Lek maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Krimpen aan de Lek is relatief eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Krimpen aan de Lek. Als je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Krimpen aan de Lek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Krimpen aan de Lek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Krimpen aan de Lek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Krimpen aan de Lek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Krimpen aan de Lek – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een professionele tuinarchitect in Krimpen aan de Lek in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Krimpen aan de Lek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Krimpen aan de Lek – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan vooral eens gratis en volkomen vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tariefstelling van een architect in Krimpen aan de Lek en kies je direct de beste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Krimpen aan de Lek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Krimpen aan de Lek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Krimpen aan de Lek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Krimpen aan de Lek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Krimpen aan de Lek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Krimpen aan de Lek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Krimpen aan de Lek

Zeer goede communicatie

19 mei 2024

Communicatie was super en in feite liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Pascal van Loon

Mooi plan en lage prijzen

11 mei 2024

Na de offertes prima project plan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Patricia Verbeek

Tevreden

6 mei 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden vlug reacties.

- Patricia de Jonge

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

2 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Natascha Janssen

Alles waar we op hoopten

22 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Björn van Dijk

Smaakvol plan en lage prijzen

18 april 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Joyce van de Veen

Tuin ziet er weer fantastisch uit

7 april 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Erwin van der Meer

Vakkundig

31 maart 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Martinus van Dijk

Flexibel en betaalbaar

24 maart 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Suzanne Kuiper

Uitgelichte architecten uit Krimpen aan de Lek

Wijcon B.V.

Spuiboulevard 236
3311 GR Dordrecht
Nederland

078 620 1234
http://www.adviesburo-wijcon.nl/

Van der Gaag Bouwadvies en Servicebureau

Bovenkruier 2
3297 TE Puttershoek
Nederland

078 676 0237
http://www.vandergaagbouwadvies.nl/

Databarn Rivium B.V.

Rivium Boulevard 62
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

010 750 7000
http://www.databarn.nl/