Architect Zevenaar

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Zevenaar?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zevenaar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zevenaar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Zevenaar gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Zevenaar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Groessen, Herwen en Pannerden bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenaar

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Zevenaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Zevenaar, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenaar gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenaar

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenaar – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Zevenaar ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Zevenaar te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woning of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Zevenaar die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Zevenaar is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Zevenaar. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Zevenaar met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenaar nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Zevenaar kan je ook informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Zevenaar van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Zevenaar is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenaar.

Nu interieurarchitect uit Zevenaar zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenaar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenaar maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Zevenaar is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Zevenaar in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenaar.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenaar?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenaar‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenaar – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Zevenaar. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Zevenaar houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Zevenaar om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenaar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenaar – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend enkele offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Zevenaar simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste tarieven aangeboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenaar?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenaar te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenaar

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenaar. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenaar en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenaar

De uitvoerende partij was geweldig

17 juli 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Nicole van de Ven

Onmiddellijk een klik

15 juli 2022

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met tal van ludieke opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Miranda van de Pol

Daadkracht en te betalen

5 juli 2022

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. Kosten technisch prima.

- Martijn de Graaf

Plan was grondig, executie beter

30 juni 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Monique de Wit

Geheel kritisch opgeleverd

23 juni 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima afgehandeld!

- Tessa Blom

Professioneel

16 juni 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Pieter Peters

Geheel goed opgeleverd

9 juni 2022

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super geregeld!

- Sebastiaan Schipper

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

3 juni 2022

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Joost van der Heijden

Geheel prima opgeleverd

24 mei 2022

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Prima afgehandeld!

- Roy van de Wal

Uitgelichte architecten uit Zevenaar

RONALD MILDER bureau voor bouwkunde en architectuur

Wilgenstraat 55
6911 BR Pannerden
Nederland

0316 371 172
http://www.ronaldmilder.nl/

Duoplan Architecten Zevenaar Roeland Thissen

Spinet 30
6904 PE Zevenaar
Nederland

0316 526 552
http://www.da7.nl/

Hardonk – Bouwadviesburo

Doornenburgallee 44
6921 GT Duiven
Nederland

0316 283 866
http://hardonkbouwadvies.nl/contact