Architect Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Zoetermeer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zoetermeer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zoetermeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zoetermeer gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Zoetermeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoetermeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moerkapelle, Benthuizen en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zoetermeer

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Zoetermeer? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Zoetermeer. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Zoetermeer wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zoetermeer gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Zoetermeer. Een architectenbureau in Zoetermeer heeft over het algemeen een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Zoetermeer een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zoetermeer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zoetermeer – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Zoetermeer ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Zoetermeer te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Zoetermeer die compleet zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Zoetermeer is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Zoetermeer. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Zoetermeer met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zoetermeer nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Zoetermeer voor je kan realiseren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Zoetermeer zal namelijk precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Zoetermeer beslist de beste beslissing. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Zoetermeer hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zoetermeer.

Nu interieurarchitect uit Zoetermeer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zoetermeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zoetermeer maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je woning zo mooi mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Zoetermeer is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Zoetermeer in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zoetermeer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zoetermeer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zoetermeer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zoetermeer – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Zoetermeer. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Zoetermeer houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Zoetermeer om te kijken wat de opties zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zoetermeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zoetermeer – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Zoetermeer scherp te krijgen is het altijd goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Zoetermeer specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zoetermeer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zoetermeer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zoetermeer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zoetermeer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zoetermeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zoetermeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zoetermeer

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

20 juni 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Natasja van den Broek

Offertes vlot binnen

9 juni 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aanrader

- Wendy van den Heuvel

Offertes vlot binnen

6 juni 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna gauw binnen. Aanrader

- Tim Koning

Communicatie was super!

29 mei 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Petronella van Dongen

Helemaal uitgewerkt

18 mei 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het project.

- Pascal de Jonge

Communicatie was top!

14 mei 2024

Communicatie was klasse en eigenlijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo fijn.

- Ilse van de Ven

Vlot afgehandeld!

6 mei 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Marijke Kok

Prima inrichting

30 april 2024

We zijn prachtig geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Ellen Verbeek

Fijn plan en goed uitgewerkt

26 april 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Matthijs Peters

Uitgelichte architecten uit Zoetermeer

Civil Engineers | Find construction workers for your projects

Pinaskade 62
2725 ER Zoetermeer
Nederland

079 341 9050
https://civilengineers.eu/

DrawinQ Bouwkundig teken- en adviesbureau

Signaalrood 1
2718 SH Zoetermeer
Nederland

079 342 5973
http://www.drawinq.nl/

Ruud van Bochoven Architect en Advies

Noordwaarts 148
2711 HN Zoetermeer
Nederland

06 23108048
http://www.ruudvanbochoven.nl/