Architect Amstenrade

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Amstenrade?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Amstenrade verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Amstenrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Amstenrade gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Amstenrade
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amstenrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jabeek, Bingelrade en Merkelbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Amstenrade

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Amstenrade? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Amstenrade. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Amstenrade gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Amstenrade

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Amstenrade – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Amstenrade. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Amstenrade die totaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Met ons netwerk in Amstenrade hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Amstenrade naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Amstenrade nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Amstenrade zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Amstenrade beslist de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Amstenrade hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Amstenrade.

Nu interieurarchitect uit Amstenrade zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Amstenrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Amstenrade maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Amstenrade. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Amstenrade. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Amstenrade.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amstenrade?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amstenrade‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Amstenrade – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Amstenrade te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Amstenrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Amstenrade – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Amstenrade scherp te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Amstenrade specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Amstenrade?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Amstenrade te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Amstenrade

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Amstenrade. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Amstenrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Amstenrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Amstenrade

Content met inrichting

8 juli 2024

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Bastiaan Meijer

Grote deskundigheid maar betaalbaar

4 juli 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Dave Boer

Vertaling naar praktijk was schitterend

22 juni 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Pieter Kok

Vlot georganiseerd!

15 juni 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Cornelis de Bruijn

Erg klantvriendelijk

12 juni 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Marloes de Boer

Tuin ziet er weer fantastisch uit

2 juni 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Jolanda Veenstra

Alles waar we op hoopten

30 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Charlotte van de Velden

Meteen een klik

22 mei 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Kevin de Jong

Betaalbare kwaliteit

14 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Prijs technisch prima.

- Nicolaas Huisman

Uitgelichte architecten uit Amstenrade

NOV’82 Architecten

Rennemigstraat 61
6413 BS Heerlen
Nederland

010 786 0793
http://nov82.nl/

Harnischmacher Architectuur

Markiesstraat 12
6411 VN Heerlen
Nederland

045 571 6196
http://www.harnischmacher.nl/

Storms BV

Stationstraat 190
6361 BH Nuth
Nederland

045 524 1842
http://www.adv-storms.nl/