Architect Anjum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Anjum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Anjum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Anjum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Anjum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Anjum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Moddergat, Morra en Paesens bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Anjum

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Anjum? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Anjum, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Anjum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Anjum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Anjum – Voor een bijzondere belevenis

Wanneer er een architect in Anjum gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Anjum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Anjum van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

In het bijzonder als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Anjum van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Anjum.

Nu interieurarchitect uit Anjum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Anjum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Anjum maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Anjum is veelal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Anjum straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Anjum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Anjum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Anjum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Anjum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Anjum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Anjum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Anjum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten aangeboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Anjum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Anjum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Anjum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Anjum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Anjum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Anjum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Anjum

Creatief en niet duur

22 november 2021

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Brenda Hofman

Geheel grondig opgeleverd

16 november 2021

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima georganiseerd!

- Kim Smit

Gauw ontvangst offertes

12 november 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Adriaan Hofman

Goed contact

6 november 2021

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm prettig.

- Petra Koning

Ging keurig in overleg

29 oktober 2021

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Ilse van Dam

Deskundig

21 oktober 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Robin Vink

Gauw gefixt!

14 oktober 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Roy Kramer

Begaan en nieuwe ideeën

3 oktober 2021

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Danny Kuijpers

Volkomen nieuw pand lijkt het!

1 oktober 2021

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Mariska Bosman

Uitgelichte architecten uit Anjum

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/