Architect Paesens

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Paesens?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Paesens verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Paesens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Paesens gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Paesens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Paesens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nes, Moddergat en Niawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Paesens

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Paesens? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Paesens, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Paesens gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Paesens. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Paesens aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Paesens meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Paesens je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Paesens

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Paesens – Voor een bijzondere ervaring

Als er een architect in Paesens gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Paesens gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer deskundigheid in huis. De architect in Paesens zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Paesens nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Paesens van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Paesens van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Paesens.

Nu interieurarchitect uit Paesens zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Paesens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Paesens maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Paesens is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Paesens in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Paesens.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Paesens?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Paesens‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Paesens – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Paesens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Paesens – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tariefstelling van een architect in Paesens en kies je direct de beste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Paesens?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Paesens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Paesens

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Paesens. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Paesens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Paesens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Paesens

Gauw gegaan!

24 februari 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Monique van Vliet

Klantvriendelijk

17 februari 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Michel van Leeuwen

Super klantvriendelijk

16 februari 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Marcel de Lange

Fraai concept

3 februari 2024

Concept was uitmuntend en hebben een mooi tarief gekregen. Vlot geschakeld hierover dus fijn.

- Jolanda Koning

Vlot en bekwaam

22 januari 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Kelly de Vos

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

14 januari 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Evelien de Jonge

Gauw afgehandeld

10 januari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Danny de Graaf

Ging lekker rap

4 januari 2024

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitgebreid uitgewerkt.

- Thomas Mulder

Interpretatie naar praktijk was schitterend

29 december 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Martine van Vliet

Uitgelichte architecten uit Paesens

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/