Architect Oosternijkerk

Wil jij een top architect in Oosternijkerk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oosternijkerk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oosternijkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Oosternijkerk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Oosternijkerk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosternijkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nes, Wierum en Moddergat bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oosternijkerk

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Oosternijkerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Oosternijkerk te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oosternijkerk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Tevens is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oosternijkerk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oosternijkerk – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Oosternijkerk gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oosternijkerk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Oosternijkerk van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Oosternijkerk in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oosternijkerk.

Nu interieurarchitect uit Oosternijkerk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oosternijkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oosternijkerk maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je woning zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Oosternijkerk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oosternijkerk in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oosternijkerk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosternijkerk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosternijkerk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oosternijkerk – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Oosternijkerk. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Oosternijkerk kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oosternijkerk om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oosternijkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oosternijkerk – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Oosternijkerk helder te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Oosternijkerk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oosternijkerk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oosternijkerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oosternijkerk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oosternijkerk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oosternijkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oosternijkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oosternijkerk

Direct fijne klik

11 november 2021

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Ingrid Bosman

Redelijke prijs voor subliem werk

31 oktober 2021

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Heel tevreden.

- Irene van den Broek

Alleen al het ontwerp is prachtig.

30 oktober 2021

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Marieke Dijkstra

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

20 oktober 2021

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Thijs Smeets

Vlot en kundig

10 oktober 2021

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Maaike van de Berg

Een opzet op maat

9 oktober 2021

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Erg behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Sandra Bos

Prachtig werk voor een goede prijs

24 september 2021

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Nicolaas Jacobs

Redelijke prijs voor schitterend werk

16 september 2021

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Bram Hermans

Voelde direct prima

8 september 2021

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uiterst tevreden.

- Diana de Lange

Uitgelichte architecten uit Oosternijkerk

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/

Adema Architecten

Vleesmarkt 7
9101 MH Dokkum
Nederland

0519 295 665
http://www.adema-architecten.nl/