Architect Wierum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Wierum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Wierum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Wierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Wierum gezocht?

Een architect uit Wierum vinden

Architect Wierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hantumeruitburen, Nes en Hantumhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Wierum

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Wierum? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Wierum. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Wierum wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Wierum gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Wierum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Wierum aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Wierum beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Wierum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Wierum – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Wierum. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Wierum die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Wierum is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Wierum. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Wierum met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Wierum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Wierum van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Wierum in te huren. Een interieurarchitect in Wierum is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Wierum.

Nu interieurarchitect uit Wierum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Wierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Wierum maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Wierum is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Wierum. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Wierum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wierum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Wierum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Wierum – voor een mooiere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Wierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Wierum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Wierum en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Wierum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Wierum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Wierum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Wierum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Wierum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Wierum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Wierum

Weer helemaal opgefrist

9 november 2021

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen uitstekend.

- René van den Broek

Betoverend ontwerp

4 november 2021

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep gauw.

- Angela van Doorn

Creatieve oplossingen

26 oktober 2021

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Eric Kok

Ging netjes in overleg

20 oktober 2021

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Joost Evers

Fijn op de hoogte gehouden

15 oktober 2021

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook enorm aangenaam.

- Nathalie de Ruiter

Klantvriendelijk

7 oktober 2021

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was proper en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Sabrina van de Brink

Specialist!

24 september 2021

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook aangenaam.

- Laura Vermeulen

Afspraken worden nagekomen

14 september 2021

Afspraken en leveringstermijnen worden kritisch nagekomen en nette prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Jeroen Bakker

Professioneel

7 september 2021

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Annemarie van Dam

Uitgelichte architecten uit Wierum

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/