Architect Ankeveen

Wil jij een professionele architect uit Ankeveen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Ankeveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ankeveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Ankeveen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ankeveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ankeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Breukeleveen, Naarden en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ankeveen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Ankeveen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Ankeveen, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ankeveen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Ankeveen. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Ankeveen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Ankeveen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ankeveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ankeveen – Voor een geweldige ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ankeveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Ankeveen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier ontzettend kunnen vergroten.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Ankeveen van waarde zijn. Een interieurarchitect in Ankeveen is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ankeveen.

Nu interieurarchitect uit Ankeveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ankeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ankeveen maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Ankeveen is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ankeveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ankeveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ankeveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ankeveen – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Ankeveen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ankeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ankeveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Ankeveen helder te krijgen is het doorgaans verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Ankeveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ankeveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ankeveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ankeveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ankeveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ankeveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ankeveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ankeveen

Betrouwbaar en snel

16 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Gerardus van de Berg

Origineel en uitvoering super

12 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Martinus de Bruin

Volkomen nieuw pand lijkt het!

2 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Wilhelmina van der Heijden

Geheel kritisch opgeleverd

24 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Super georganiseerd!

- Johannes van de Velde

Volkomen nieuw pand lijkt het!

16 maart 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Maria Vos

Algeheel ontzorgd

10 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld dus!

- Jacob van Dam

Expert!

4 maart 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook lekker.

- Angela Peters

Super inrichting

27 februari 2024

We zijn subliem geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Maurice Vos

Competent

21 februari 2024

Ongeveinsd en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Sandra Brouwer

Uitgelichte architecten uit Ankeveen

mRO B.V., maatschap voor Ruimtelijke Ordening

Leeuwenveldseweg 16H
1382 LX Weesp
Nederland

033 461 4342
http://mro.nl/

Architectenbureau Jules Zwijsen

Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
Nederland

06 44976209
http://www.zwijsen.net/

Roeken & Co Installateurs

Rubberstraat 6
1411 AL Naarden
Nederland

035 693 1616
http://www.roeken-co.nl/