Architect Avenhorn

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Avenhorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Avenhorn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Avenhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Avenhorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Avenhorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Avenhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Goorn, Zuidermeer en Berkhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Avenhorn

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Avenhorn? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Avenhorn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Avenhorn gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Avenhorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Avenhorn – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Avenhorn. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Avenhorn die volkomen zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Avenhorn is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Dankzij ons netwerk in Avenhorn hebben wij doorgaans wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om je ontwerp tot een fijn einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Avenhorn naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Avenhorn nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Avenhorn voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Avenhorn weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Avenhorn. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Avenhorn hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Avenhorn.

Nu interieurarchitect uit Avenhorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Avenhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Avenhorn maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je woning zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Avenhorn is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Avenhorn straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Avenhorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Avenhorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Avenhorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Avenhorn – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Avenhorn. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Avenhorn houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Avenhorn om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Avenhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Avenhorn – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het over het algemeen een ontzettend goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Avenhorn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Avenhorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Avenhorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Avenhorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Avenhorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Avenhorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Avenhorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Avenhorn

Interpretatie naar praktijk was schitterend

24 mei 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Nicole van de Ven

Prachtig concept

11 mei 2024

Concept was subliem en hebben een mooi tarief gekregen. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Susanne de Leeuw

Prachtig plan en lage prijzen

8 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Top!

- Simon Kuijpers

Snel ontvangst offertes

27 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna gauw binnen. Aanrader

- Marieke Kok

Mooi inrichting

22 april 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Ruben van de Velden

Alles waar we op hoopten

15 april 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Charlotte Koster

Hoeven niets meer zelf te doen

9 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Tom Kuipers

Vakkundig

31 maart 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Martinus Kuipers

Afspraken worden nagekomen

28 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en prima prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Sandra Bos

Uitgelichte architecten uit Avenhorn

Afro Bouwkundigadviesburo

Dorpsstraat 240
1713 HR Obdam
Nederland

06 37133381
http://www.afrobouw.nl/

Bouwkundig Advies- en Tekenburo Van der Eng

Van Veenweg 140
1701 HL Heerhugowaard
Nederland

06 25416053
https://www.facebook.com/pages/Bouwadvies-Van-der-Eng/337416092983998?ref=hl

Btab Bouwkundig Teken- & Adviesbureau Blaauw

Korte Verlaatsweg 4
1641 LJ Spierdijk
Nederland

0229 561 240
http://www.btab.nl/