Architect Badhoevedorp

Behoefte aan een ijzersterke architect in Badhoevedorp die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Badhoevedorp verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Badhoevedorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Badhoevedorp gezocht?

Een architect in Badhoevedorp vinden

Architect Badhoevedorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Badhoevedorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Meer, Lijnden en Halfweg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Badhoevedorp

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Badhoevedorp? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Badhoevedorp. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Badhoevedorp gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Badhoevedorp. Een architectenbureau in Badhoevedorp heeft over het algemeen meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Badhoevedorp beschikt over architecten met allerlei expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je klus. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Badhoevedorp je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Badhoevedorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Badhoevedorp – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Badhoevedorp gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Badhoevedorp gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Badhoevedorp nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Badhoevedorp weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Badhoevedorp. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Badhoevedorp.

Nu interieurarchitect uit Badhoevedorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Badhoevedorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Badhoevedorp maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Badhoevedorp is relatief eenvoudig met een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Badhoevedorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Badhoevedorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Badhoevedorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Badhoevedorp – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een kundige tuinarchitect in Badhoevedorp te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Badhoevedorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Badhoevedorp – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Badhoevedorp eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste tarieven geboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Badhoevedorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Badhoevedorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Badhoevedorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Badhoevedorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Badhoevedorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Badhoevedorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Badhoevedorp

Gauw overeengekomen!

22 september 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Jessica Vink

Deugdelijk en gauw

16 september 2021

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Daniëlle Peeters

Professioneel

11 september 2021

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Joost van den Bosch

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 september 2021

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Lisette Martens

Totaal nieuw pand lijkt het!

26 augustus 2021

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet geheel irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Björn van den Heuvel

Super effectief

16 augustus 2021

Het kantoor ziet er nu weer geweldig uit en het contact verliep heel effectief.

- Bram Prins

Ging goed in overleg

14 augustus 2021

Wat voor ons heel doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Eva Koster

Offertes vlot binnen

2 augustus 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Anna Boer

Weer volkomen opgefrist

29 juli 2021

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Miranda Mulder

Uitgelichte architecten uit Badhoevedorp

Kentie en Partners Architekten B.V.

Haarlemmerstraatweg 11-B
1165 MJ Halfweg
Nederland

020 624 3556
http://www.kentie-partners.nl/

DE JONG DAKINSPECTIE

Saturnusstraat 1
1431 XL Aalsmeer
Nederland

06 10161178
http://www.dejongdakinspectie.nl/

Enzo Architecten

Leimuiderdijk 239
2154 MN Burgerveen
Nederland

0172 503 090
http://www.enzoarchitecten.nl/