Architect Lijnden

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Lijnden?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lijnden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lijnden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Lijnden gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Lijnden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lijnden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Boesingheliede, Halfweg en Badhoevedorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lijnden

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Lijnden? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Lijnden, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lijnden gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lijnden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lijnden – Voor een geweldige ondervinding

Als er een architect in Lijnden gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lijnden nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Lijnden voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Lijnden weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Lijnden. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lijnden.

Nu interieurarchitect uit Lijnden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lijnden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lijnden maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je huis zo fraai mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lijnden is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Lijnden straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lijnden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lijnden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lijnden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lijnden – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Lijnden te vinden? Het is ook niet simpel om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lijnden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lijnden – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Lijnden simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lijnden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lijnden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lijnden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lijnden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lijnden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lijnden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lijnden

Onmiddellijk fijn gevoel

12 mei 2022

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg prettig!

- Marianne de Koning

Afspraak is afspraak

4 mei 2022

Tarief, aflevering en afspraken waren allen in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Johan Postma

Expert!

29 april 2022

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook aangenaam.

- Cornelis de Ruiter

Zeer fijne communicatie

19 april 2022

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Arjan van Wijk

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

16 april 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Mark van de Velden

Fijn rekening gehouden

5 april 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Natascha van de Ven

Concept is al zo mooi

27 maart 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Monique Jansen

Fijn op de hoogte gehouden

23 maart 2022

Plezierig in het contact en een mooi tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Wilhelmus Sanders

Prima plan en lage tarieven

16 maart 2022

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Marieke Bakker

Uitgelichte architecten uit Lijnden

Isoglas Haarlem B.V.

Jan Tademaweg 19
2031 CT Haarlem
Nederland

023 531 9036
http://www.isoglas.nl/

Van de Camp & Temme B.V.

Robert Peereboomweg 13
2031 BC Haarlem
Nederland

023 531 9569
http://www.campentemme.nl/

Kentie en Partners Architekten B.V.

Haarlemmerstraatweg 11-B
1165 MJ Halfweg
Nederland

020 624 3556
http://www.kentie-partners.nl/