Architect Baflo

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Baflo?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Baflo verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Baflo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Baflo gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Baflo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baflo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Warffum, Westernieland en Mensingeweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Baflo

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Baflo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Baflo, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Baflo te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Baflo gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Baflo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Baflo – Voor een geweldige belevenis

Als er een architect in Baflo gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Baflo nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Baflo van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Baflo in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Baflo.

Nu interieurarchitect uit Baflo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Baflo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Baflo maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Baflo is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Baflo straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Baflo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Baflo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Baflo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Baflo – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Baflo te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het behoorlijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Baflo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Baflo – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Baflo iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Baflo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Baflo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Baflo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Baflo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Baflo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Baflo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Baflo

Plan was goed, uitvoeren beter

16 juli 2024

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Björn Gerritsen

Geheel nieuw pand lijkt het!

8 juli 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Maurice Smeets

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

2 juli 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Melanie Schouten

Volkomen nieuw pand lijkt het!

28 juni 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Nancy Jacobs

Ging lekker vlot

21 juni 2024

Offertes snel ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm zorgvuldig uitgewerkt.

- Jeffrey Verhoeven

Professional!

10 juni 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook lekker.

- Nicolaas Brouwer

Plan was grondig, uitvoering beter

2 juni 2024

Prima project voor de verbouwing, denken met je mee. De tarieven waren helder en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Jacobus van Dijk

Volledig ontzorgd

27 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Marieke Prins

Degelijk en gauw

21 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Maria de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Baflo

4ALL Bouwkundig tekenbureau

Almastraat 8
9781 AP Bedum
Nederland

050 301 2784
http://www.4all-tekenbureau.nl/

Feddema Architect

Boterdiep Oostzijde 23
9781 JB Bedum
Nederland

06 23444051
http://www.f-architect.nl/

Meander Architectuur

Noordwolderweg 94
9781 AK Bedum
Nederland

050 573 4767
https://www.meanderarchitectuur.nl/