Architect Bakel

Behoefte aan een top architect uit Bakel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bakel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bakel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Bakel gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Bakel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bakel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Milheeze, De Rips en Liessel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bakel

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Bakel? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Bakel. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Bakel wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bakel gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Bakel. Een architectenbureau in Bakel heeft gemiddeld enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Bakel beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bakel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bakel – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Bakel ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Bakel te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Bakel die totaal onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Bakel. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Bakel met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bakel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Bakel van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Bakel in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bakel.

Nu interieurarchitect uit Bakel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bakel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bakel maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woning zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Bakel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Bakel straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bakel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bakel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bakel – voor een mooiere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Bakel in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bakel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bakel – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Bakel helder te krijgen is het altijd goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Bakel bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bakel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bakel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bakel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bakel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bakel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bakel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bakel

Meerdere ontwerpen op maat

14 mei 2022

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Arjan Meijer

Professioneel

5 mei 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Kevin van de Pol

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

25 april 2022

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Bart Mol

Ging netjes in overleg

19 april 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Martine Kok

Fatsoenlijk rekening gehouden

14 april 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Irene Bosman

Communicatie was top!

7 april 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het plan werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Anita Willems

Tuin ziet er weer top uit

29 maart 2022

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Robertus Brouwer

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

20 maart 2022

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Ruben Sanders

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

15 maart 2022

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Monique Jacobs

Uitgelichte architecten uit Bakel

Henk Jagt Adviseur voor Bouwconstructies

Veldstraat 56
5751 AD Deurne
Nederland

0493 311 400
http://hjagt.nl/

Van de Ven Architekten B.V.

Mierloseweg 3-A
5707 AA Helmond
Nederland

0492 663 537
http://www.vdvenarchitekten.nl/

LXarchitecten

Cacaokade 3
5705 LA Helmond
Nederland

0492 524 427
http://www.lxarchitecten.nl/