Architect Berlikum

Behoefte aan een top architect in Berlikum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Berlikum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Berlikum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Berlikum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Berlikum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berlikum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Jacobiparochie, Vrouwenparochie en Sint Annaparochie bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Berlikum

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Berlikum? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Berlikum. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Berlikum wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Berlikum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Berlikum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Berlikum – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Berlikum. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Berlikum die volkomen autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Berlikum. En zo is je klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Berlikum met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Berlikum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Berlikum zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Berlikum absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Berlikum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Berlikum.

Nu interieurarchitect uit Berlikum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Berlikum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Berlikum maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Berlikum is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Berlikum. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Berlikum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berlikum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berlikum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Berlikum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een deskundige tuinarchitect in Berlikum in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Berlikum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Berlikum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Berlikum makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Berlikum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Berlikum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Berlikum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Berlikum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Berlikum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Berlikum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Berlikum

Alleen al het concept is prachtig.

24 november 2023

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Michael Kok

Compleet uitgewerkt

13 november 2023

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het project.

- Paul Vink

Deugdelijk en vlot

10 november 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Renate Vermeulen

Flexibel en betaalbaar

1 november 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- René Kok

Plan was kritisch, executie beter

26 oktober 2023

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren glashelder en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Ellen Groen

Erg doeltreffend

20 oktober 2023

Het kantoor ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Gerardus van Wijk

Meegaand en betaalbaar

8 oktober 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Heel content.

- Martin de Jonge

Enorm effectief

3 oktober 2023

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Monique de Jonge

Tuin ziet er weer super uit

30 september 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Roy Mulder

Uitgelichte architecten uit Berlikum

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

WP Bouwidee

Filenserwei 4
8744 ER Schettens
Nederland

0517 532 337
http://www.wpbouwidee.nl/

Witteveen Groenprojecten & Adviesbureau

Bezoekadres Skilpaed 42 Dronrijp
Postadres
Ryksstrjitwei 4

06 15946801
http://www.witteveenadvies.nl/