Architect Biggekerke

Behoefte aan een professionele architect uit Biggekerke die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Biggekerke verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Biggekerke – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Biggekerke gezocht?

Een architect in Biggekerke vinden

Architect Biggekerke
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Biggekerke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zoutelande, Vlissingen en Koudekerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Biggekerke

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Biggekerke? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Biggekerke. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Biggekerke gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Biggekerke. Een architectenbureau in Biggekerke heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Biggekerke een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Biggekerke je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Biggekerke

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Biggekerke – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Biggekerke gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Biggekerke nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Biggekerke van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Biggekerke in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Biggekerke.

Nu interieurarchitect uit Biggekerke zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Biggekerke zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Biggekerke maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Biggekerke is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Biggekerke straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Biggekerke.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Biggekerke?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Biggekerke‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Biggekerke – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Biggekerke absoluut de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Biggekerke kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Biggekerke om te kijken wat de opties zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Biggekerke.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Biggekerke – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Biggekerke helder te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Biggekerke iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Biggekerke?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Biggekerke te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Biggekerke

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Biggekerke. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Biggekerke en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Biggekerke die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Biggekerke

Professional!

23 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Arie Evers

De begeleiding was prima

12 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Marco Kuipers

Daadkracht en te betalen

7 mei 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Sjoerd Willems

Vakkundig

28 april 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Brenda de Ruiter

Snel gefixt!

20 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Joost Verhoeven

Vlot ontvangst offertes

18 april 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete project was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Joris de Vos

Fijn op de hoogte gehouden

6 april 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel aangenaam.

- Daniëlle Peeters

Een concept op maat

5 april 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Cornelia de Haan

Expert!

25 maart 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook fijn.

- Kirsten van den Broek

Uitgelichte architecten uit Biggekerke

Jobse Bouwtechniek & Management

Hunzestraat 25
4388 SL Oost-Souburg
Nederland

06 13652264
http://www.jobsebouwtechniekzeeland.nl/

Proso Groep

Zandstraat 2
4331 ND Middelburg
Nederland

0118 216 780
http://www.proso.nl/

Stichting Centrum voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Architectuur Zeeland

Balans 17
4331 BL Middelburg
Nederland

0118 611 443
http://www.cbkzeeland.nl/