Architect Bilthoven

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Bilthoven?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Bilthoven verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bilthoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Bilthoven gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Bilthoven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bilthoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lage Vuursche, Hollandsche Rading en Maartensdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bilthoven

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Bilthoven? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Bilthoven, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bilthoven gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Bilthoven. Een architectenbureau in Bilthoven heeft gemiddeld een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Bilthoven meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bilthoven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bilthoven – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Bilthoven ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Bilthoven te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Bilthoven die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Via ons netwerk in Bilthoven hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er altijd een architect aanwezig om jouw karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Bilthoven met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bilthoven nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Bilthoven kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Bilthoven van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bilthoven.

Nu interieurarchitect uit Bilthoven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bilthoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bilthoven maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Bilthoven is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Bilthoven in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bilthoven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bilthoven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bilthoven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bilthoven – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Bilthoven beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Bilthoven houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Bilthoven of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bilthoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bilthoven – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijsstelling van een architect in Bilthoven en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bilthoven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bilthoven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bilthoven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bilthoven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bilthoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bilthoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bilthoven

Hele goede communicatie

24 november 2023

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Nicolaas Willems

Origineel en uitvoering super

17 november 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Kevin Willemsen

Snel gegaan

11 november 2023

Offertes vlug ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitgebreid uitgewerkt.

- Martijn van Dongen

Gekwalificeerd

31 oktober 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Mariska Dijkstra

Compleet ontzorgd

23 oktober 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Iris Vos

Zo goed voor de klant

19 oktober 2023

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Sylvia van de Velden

Professioneel

13 oktober 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Raymond Wolters

Echt klantvriendelijk en verfrissend

2 oktober 2023

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Koen de Vries

Flexibel en betaalbaar

28 september 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg gelukkig.

- Arjan van Dijk

Uitgelichte architecten uit Bilthoven

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/

MultiBouwSystemen BV

Energieweg 2
3762 ET Soest
Nederland

035 588 1888
http://www.multibouwsystemen.nl/

ORTA Nova Architectuur

Hoofdstraat 137A
3971 KJ Driebergen-Rijsenburg
Nederland

030 699 2440
http://www.ortanova.nl/