Architect Borculo

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Borculo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Borculo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Borculo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Borculo gezocht?

Een architect uit Borculo vinden

Architect Borculo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borculo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gelselaar, Haarlo en Ruurlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Borculo

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Borculo? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Borculo te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Borculo gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Borculo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Borculo – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Borculo gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. De architect in Borculo zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Borculo nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Borculo voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Borculo zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Borculo absoluut de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Borculo.

Nu interieurarchitect uit Borculo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Borculo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Borculo maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Borculo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borculo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Borculo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Borculo – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Borculo helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Borculo kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Borculo om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Borculo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Borculo – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tarieven van een architect in Borculo en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Borculo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Borculo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Borculo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Borculo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Borculo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Borculo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Borculo

Werkelijk klantvriendelijk en opzienbarend

6 september 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Jeroen Blom

Competent

28 augustus 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Robertus Kuipers

Erg praktisch proces

20 augustus 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Bianca Kuijpers

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

13 augustus 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Ingrid van Leeuwen

Gauw gegaan

6 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er geweldig uit.

- Marjolein Molenaar

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

4 augustus 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Frank van der Laan

Helemaal ontzorgd

27 juli 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Joris Hendriks

Klantgericht

17 juli 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was proper en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Ellen Visser

Erg klantvriendelijk

11 juli 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Eveline de Groot

Uitgelichte architecten uit Borculo

Henry Betting

Deldensestraat 13
7478 PG Diepenheim
Nederland

0545 295 195
http://www.bettingarchitect.nl/

Elitek Building Design

Höfteweg 9
7261 ND Ruurlo
Nederland

0573 462 920
http://www.elitek.nl/

I_KB Architecten

Laan Ampsen 8
7241 NG Lochem
Nederland

0573 222 080
http://www.ikbarchitecten.nl/