Architect Barchem

Behoefte aan een betaalbare architect uit Barchem die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Barchem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Barchem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Barchem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Barchem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Barchem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gelselaar, Borculo en Ruurlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Barchem

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Barchem? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Barchem gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Barchem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Barchem – Voor een bijzondere ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Barchem nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Barchem van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Barchem van belang zijn. Een interieurarchitect in Barchem is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Barchem.

Nu interieurarchitect uit Barchem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Barchem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Barchem maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Barchem is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Barchem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Barchem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Barchem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Barchem – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Barchem te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een deskundige tuinarchitect in Barchem in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Barchem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Barchem – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de prijsstelling van een architect in Barchem en kies je direct de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Barchem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Barchem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Barchem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Barchem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Barchem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Barchem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Barchem

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

5 september 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Petra Post

Vakkundig

29 augustus 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Vanessa Vos

Communicatie was top!

24 augustus 2023

Communicatie was top en feitelijk liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo plezierig.

- Ruud Driessen

Vlug en tevreden

13 augustus 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Diana Meijer

Zo prima voor de klant

8 augustus 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Christiaan Hermans

Vlot en tevreden

31 juli 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Ruben Bosch

Zeer effectief

26 juli 2023

Het kantoor ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Matthijs van Veen

Vlot en tevreden

20 juli 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Patricia de Graaf

Klantgericht

14 juli 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Stefan Evers

Uitgelichte architecten uit Barchem

Elitek Building Design

Höfteweg 9
7261 ND Ruurlo
Nederland

0573 462 920
http://www.elitek.nl/

I_KB Architecten

Laan Ampsen 8
7241 NG Lochem
Nederland

0573 222 080
http://www.ikbarchitecten.nl/

Maas Architecten B.V.

Het Ei 1
7241 AK Lochem
Nederland

0573 222 180
https://www.maasarchitecten.nl/