Architect Buinen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Buinen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Buinen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Buinen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Buinen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Buinen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buinen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ees, Borger en Drouwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Buinen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Buinen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Buinen. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Buinen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Buinen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Buinen – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in Buinen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Buinen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Buinen kan je tevens adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Buinen van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Buinen is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Buinen.

Nu interieurarchitect uit Buinen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Buinen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Buinen maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Buinen is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Buinen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Buinen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buinen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buinen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Buinen – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Buinen. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Buinen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Buinen om te kijken wat de kansen zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Buinen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Buinen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Buinen scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Buinen specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Buinen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Buinen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Buinen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Buinen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Buinen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Buinen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Buinen

Vlot en bekwaam

17 juli 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Wilhelmus de Vos

Erg klantvriendelijk

9 juli 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Johan Groen

Professioneel

4 juli 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Rogier Driessen

Goed op de hoogte gehouden

25 juni 2024

Fijn in het contact en een prima tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marinus van den Bosch

Tuin ziet er weer geweldig uit

19 juni 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Joyce de Vries

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

10 juni 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Rogier Janssen

Vakbekwaam

7 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Charlotte van de Pol

Klantvriendelijk

27 mei 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Robin Hoekstra

Vlot afgehandeld!

20 mei 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Patrick van Wijk

Uitgelichte architecten uit Buinen

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

Beld B.V.

Hoevenkamp 10
9461 HE Gieten
Nederland

06 46056712
http://www.vitruviusbouw.nl/