Architect Drouwenerveen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Drouwenerveen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Drouwenerveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Drouwenerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Drouwenerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Drouwenerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drouwenerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bronneger, Buinen en Bronnegerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Drouwenerveen

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Drouwenerveen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Drouwenerveen, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Drouwenerveen te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Drouwenerveen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Drouwenerveen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Drouwenerveen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Drouwenerveen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Drouwenerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Drouwenerveen – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Drouwenerveen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Drouwenerveen gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Drouwenerveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Drouwenerveen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Drouwenerveen in te vliegen. Een interieurarchitect in Drouwenerveen is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Drouwenerveen.

Nu interieurarchitect uit Drouwenerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Drouwenerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Drouwenerveen maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Drouwenerveen. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Drouwenerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drouwenerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Drouwenerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Drouwenerveen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Drouwenerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Drouwenerveen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijsstelling van een architect in Drouwenerveen en kies je direct de allerbeste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Drouwenerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Drouwenerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Drouwenerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Drouwenerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Drouwenerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Drouwenerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Drouwenerveen

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

21 februari 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Margaretha Postma

Vlot en capabel

11 februari 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Johannes Jacobs

Origineel en uitvoering super

7 februari 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Ruben van den Bosch

Flexibel en betaalbaar

22 januari 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Cornelia Maas

Gauw en tevreden

15 januari 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Lisette Bos

Totaal nieuw pand lijkt het!

10 januari 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Judith van Vliet

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

3 januari 2024

De wensen bespreken volgde snel na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Natascha de Graaf

Fatsoenlijk rekening gehouden

27 december 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Marc de Wit

Geheel prima opgeleverd

23 december 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima afgehandeld!

- Arie Wolters

Uitgelichte architecten uit Drouwenerveen

Het Retail Collectief

Ritmeesterlaan 1
9471 MT Zuidlaren
Nederland

06 23145515
http://www.hetretailcollectief.nl/

Architektenburo ir. Dick Meis

AE Kade 35
9641 EA Veendam
Nederland

0598 619 859
http://www.dickmeis.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/