Architect Burdaard

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Burdaard?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Burdaard verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Burdaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Burdaard gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Burdaard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burdaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Burdaard

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Burdaard? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Burdaard gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Burdaard

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Burdaard – Voor een unieke ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Burdaard zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Burdaard nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Burdaard kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Burdaard in te huren. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Burdaard.

Nu interieurarchitect uit Burdaard zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Burdaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Burdaard maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Burdaard is relatief gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Burdaard. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Burdaard. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Burdaard.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burdaard?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burdaard‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Burdaard – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Burdaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Burdaard – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Burdaard eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste kosten geboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Burdaard?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Burdaard te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Burdaard

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Burdaard. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Burdaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Burdaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Burdaard

Direct fijn gevoel

6 september 2023

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uitermate tevreden.

- Wendy Smits

Plan was kritisch, uitvoering beter

30 augustus 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Anna van Wijk

Compleet uitgewerkt

21 augustus 2023

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren goedkoop voor de omvang van het project.

- Saskia Blom

Fatsoenlijk rekening gehouden

18 augustus 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Nienke van de Pol

Prachtig werk voor een goede prijs

9 augustus 2023

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Margaretha Martens

Zeer effectief

2 augustus 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Ruud Maas

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

26 juli 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Martinus van Leeuwen

Competent

17 juli 2023

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Marieke van der Linden

Leuk contact

15 juli 2023

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel prettig.

- Matthijs Smit

Uitgelichte architecten uit Burdaard

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/

Dorenbos Architekten B.V.

Trynwaldsterdyk 20
9061 DB Gytsjerk
Nederland

058 256 2003
https://www.dorenbosarchitekten.nl/