Architect Lichtaard

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Lichtaard?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Lichtaard verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lichtaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Lichtaard gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lichtaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lichtaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jislum, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lichtaard

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Lichtaard? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lichtaard gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Lichtaard. Een architectenbureau in Lichtaard heeft gemiddeld een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Lichtaard meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lichtaard

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lichtaard – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Lichtaard ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Lichtaard te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Lichtaard die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Lichtaard is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Lichtaard. En zo is je karwei steevast tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Lichtaard met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lichtaard nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Lichtaard van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Lichtaard in te schakelen. Een interieurarchitect in Lichtaard is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lichtaard.

Nu interieurarchitect uit Lichtaard zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lichtaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lichtaard maakt jouw leven mooier

Als je de binnenzijde van je pand zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lichtaard is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Lichtaard straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lichtaard.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lichtaard?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lichtaard‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lichtaard – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Lichtaard helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Lichtaard houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Lichtaard om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lichtaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lichtaard – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Lichtaard scherp te krijgen is het meestal verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Indien een architect uit Lichtaard sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lichtaard?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lichtaard te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lichtaard

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lichtaard. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lichtaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lichtaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lichtaard

Meteen prettige klik

21 juli 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Cornelia van den Heuvel

Snel ontvangst offertes

19 juli 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete planning was daarna gauw binnen. Aanrader

- Robin Sanders

Flexibel en betaalbaar

11 juli 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Maaike Smit

Boven verwachting

5 juli 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Paulus Scholten

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

28 juni 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Ruben Martens

Zo goed voor de klant

16 juni 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Willem Kok

Goed plan en degelijk uitgewerkt

14 juni 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Remco Koning

Begaan en nieuwe ideeën

5 juni 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Eveline Koster

Competent

27 mei 2024

Eerlijk en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Glashelder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Marije Vos

Uitgelichte architecten uit Lichtaard

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/