Architect Almere

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Almere?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Almere verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Almere – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Almere gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Almere
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Almere, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Urk, Espel en Swifterbant bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Almere

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Almere? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Almere te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Almere gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Almere

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Almere – Voor een unieke belevenis

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Almere nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Almere voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Almere zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Almere. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Almere hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Almere.

Nu interieurarchitect uit Almere zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Almere zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Almere maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je pand zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Almere is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Almere in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Almere.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Almere?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Almere‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Almere – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een kundige tuinarchitect in Almere te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je snel verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Almere.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Almere – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Almere gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Almere?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Almere te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Almere

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Almere. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Almere en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Almere die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Almere

Aantrekkelijk plan en klasse uitgewerkt

10 januari 2023

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Robert Timmermans

De begeleiding was geweldig

1 januari 2023

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Marjolein Willemsen

Deskundig

30 december 2022

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Marianne Maas

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

21 december 2022

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Ramona Huisman

Begaan en nieuwe ideeën

13 december 2022

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Edwin Driessen

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

6 december 2022

Fijn in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Jacob Vermeulen

Vakkundig

3 december 2022

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en gestructureerd. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Jessica Vermeulen

Redelijke prijs voor schitterend werk

25 november 2022

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Sander Bosch

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

14 november 2022

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Bas van Leeuwen

Uitgelichte architecten uit Almere

architectuurstudio KERSTEN SCHELLER

Noordmark 9
1351 GA Almere
Nederland

036 525 2168
http://www.kerstenscheller.nl/

Architectenbureau P.J. Roozendaal

Leo Gestelstraat 96
1328 DH Almere
Nederland

036 523 2404
http://www.roozendaalarchitecten.nl/

Oebele Hoekstra Architecten

Carel Willinklaan 107
1328 LJ Almere
Nederland

036 535 4971
http://www.oebelehoekstra.nl/