Architect Zeewolde

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Zeewolde?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Zeewolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zeewolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Zeewolde gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Zeewolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeewolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kraggenburg, Urk en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zeewolde

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Zeewolde? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Zeewolde, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Zeewolde te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zeewolde gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zeewolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zeewolde – Voor een unieke ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zeewolde nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Zeewolde voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Zeewolde weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Zeewolde zeker de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Zeewolde hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zeewolde.

Nu interieurarchitect uit Zeewolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zeewolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zeewolde maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je woning zo kleurrijk mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Zeewolde is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Zeewolde in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zeewolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zeewolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zeewolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zeewolde – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Zeewolde. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Zeewolde kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Zeewolde of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zeewolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zeewolde – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Zeewolde bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zeewolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zeewolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zeewolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zeewolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zeewolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zeewolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zeewolde

Vlot en tevreden

23 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Albert van Doorn

Prima project en lage prijzen

17 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Top!

- Eric Schipper

Tuin ziet er weer fantastisch uit

9 mei 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Christiaan Smits

Fantastisch ontwerp

2 mei 2024

Concept was subliem en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep vlot.

- Joyce Gerritsen

Snel overeengekomen!

22 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Maarten Martens

Vakman!

15 april 2024

Vakwerk en specifieke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Rutger Kuiper

Volkomen nieuw pand lijkt het!

12 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Patrick de Haan

Tevreden

3 april 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en snel binnen.

- Ramona van den Heuvel

Hele goede communicatie

29 maart 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Bram Verbeek

Uitgelichte architecten uit Zeewolde

EEvolv3D

Vollenhovemeen 25
3844 NC Harderwijk
Nederland

06 47005644
http://www.eevolv3d.nl/

Petro Bouwkundig Tekenwerk en Ontwerp

Beneluxlaan 188
3844 AP Harderwijk
Nederland

06 11094059
http://petro-bouwtekeningen.nl/

René Smit Architecten BNA

Teylingen 54
3894 AG Zeewolde
Nederland

036 848 2640
http://www.renesmitarchitecten.nl/