Architect Bornwird

Behoefte aan een professionele architect uit Bornwird die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bornwird verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bornwird – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bornwird gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Bornwird
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bornwird, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lichtaard, Raard en Brantgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bornwird

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Bornwird? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Bornwird, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Bornwird te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bornwird gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bornwird

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bornwird – Voor een bijzondere ervaring

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bornwird nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Bornwird zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Bornwird zeker de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Bornwird hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bornwird.

Nu interieurarchitect uit Bornwird zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bornwird zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bornwird maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Bornwird is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Bornwird straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bornwird.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bornwird?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bornwird‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bornwird – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Bornwird te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een geschikte tuinarchitect in Bornwird in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bornwird.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bornwird – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een ontzettend goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Bornwird iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bornwird?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bornwird te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bornwird

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bornwird. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bornwird en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bornwird die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bornwird

Zeer goede communicatie

27 februari 2024

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Vanessa Verbeek

Geheel grondig opgeleverd

19 februari 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Top geregeld dus!

- Petronella van Dam

Betrouwbaar en vlug

13 februari 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Bastiaan Evers

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

7 februari 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar belangstelling tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Maaike Mol

Prettig gesprek

23 januari 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook zeer soepel.

- Mariska Kuijpers

Hoeven niks meer zelf te doen

17 januari 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Björn Bosman

Vlot en kundig

10 januari 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Diana Willems

Competent

3 januari 2024

Ongeveinsd en deskundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Wendy Bosman

Origineel en uitvoering super

30 december 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Maarten van Beek

Uitgelichte architecten uit Bornwird

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/