Architect Waaxens

Behoefte aan een professionele architect uit Waaxens die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Waaxens verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Waaxens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Waaxens gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Waaxens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waaxens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lichtaard, Jislum en Ginnum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waaxens

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Waaxens? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Waaxens te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waaxens gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Waaxens. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Waaxens aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Waaxens meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Waaxens je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waaxens

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waaxens – Voor een unieke belevenis

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Waaxens gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Waaxens zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waaxens nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Waaxens voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Waaxens zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Waaxens. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waaxens.

Nu interieurarchitect uit Waaxens zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waaxens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waaxens maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Waaxens is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Waaxens. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Waaxens. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waaxens.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waaxens?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waaxens‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waaxens – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Waaxens te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waaxens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waaxens – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de prijzen van een architect in Waaxens en kies je direct de allerbeste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waaxens?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waaxens te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waaxens

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waaxens. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waaxens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waaxens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waaxens

Flexibel en betaalbaar

29 februari 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Heel content.

- Ivo Bosman

Content met inrichting

20 februari 2024

We zijn schitterend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Jessica Prins

Totaal ontzorgd

10 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Laura Wolters

Tevreden

3 februari 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. Verder waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Maarten de Haan

Aardig plan en klasse uitgewerkt

23 januari 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met talloze persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Joyce van den Broek

Afspraak is afspraak

15 januari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden grondig nagekomen en prima prijs. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Ronald Mol

Volledig uitgewerkt

13 januari 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Jacoba Scholten

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

5 januari 2024

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Melanie van der Heijden

Ontwerp is al zo mooi

25 december 2023

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Roel Kuipers

Uitgelichte architecten uit Waaxens

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Architecten Bureau Puur

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 227 060
http://www.bureau-puur.nl/