Architect Buren

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Buren?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Buren verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Buren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Buren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Buren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Buren

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Buren? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het vaak complex om de geschikte kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Buren. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Buren wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Buren gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Buren

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Buren – Voor een geweldige ondervinding

Als er een architect in Buren gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. De architect in Buren zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Buren nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Buren kan je bovendien adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Buren in te huren. Een interieurarchitect in Buren is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Buren.

Nu interieurarchitect uit Buren zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Buren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Buren maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Buren. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Buren.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buren?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Buren‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Buren – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Buren te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Buren in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Buren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Buren – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Buren en kies je meteen de beste architect uit. Als de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Buren?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Buren te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Buren

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Buren. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Buren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Buren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Buren

Schitterend concept

17 juli 2022

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep snel.

- Bram Sanders

Afspraak is afspraak

10 juli 2022

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Christiaan van der Linden

Alleen al het schets is prachtig.

9 juli 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Chantal van de Veen

Content

29 juni 2022

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en snel binnen.

- Jolanda van de Velde

Grote expertise maar betaalbaar

25 juni 2022

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Eva Kuipers

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

12 juni 2022

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Petra Timmermans

Ging lekker snel

11 juni 2022

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er betoverend uit.

- Bram Janssen

Diverse ontwerpen op maat

30 mei 2022

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Robertus Willemsen

Werkelijk klantvriendelijk en opzienbarend

24 mei 2022

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Michiel Janssen

Uitgelichte architecten uit Buren

Bouwkundig Adviesbureau Berends

Pieter Durksstrjitte 42
9108 ML Broeksterwald
Nederland

06 52897994
http://www.bouwkundigadviesbureauberends.nl/

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/