Architect Burum

Wil jij een betaalbare architect in Burum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Burum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Burum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Burum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Burum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gerkesklooster, Stroobos en Munnekezijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Burum

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Burum? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Burum te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Burum gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Burum. Een architectenbureau in Burum heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Burum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Burum je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Burum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Burum – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Burum gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Burum nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Burum voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Burum zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Burum. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Burum hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Burum.

Nu interieurarchitect uit Burum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Burum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Burum maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Burum. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Tevens is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Burum. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Burum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Burum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Burum – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Burum absoluut de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Burum kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Burum om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Burum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Burum – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Burum helder te krijgen is het over het algemeen handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Burum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Burum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Burum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Burum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Burum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Burum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Burum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Burum

Boven verwachting

18 februari 2024

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Maarten van den Broek

Ging lekker snel

12 februari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er prachtig uit.

- Deborah de Vries

Deugdelijk en vlot

3 februari 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Mark de Vos

Zo top voor de klant

26 januari 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Maria Mol

Direct fijn gevoel

17 januari 2024

Sinds het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom enorm tevreden.

- Joris Verbeek

Tuin ziet er weer super uit

10 januari 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marije van de Wal

Prima plan en lage prijzen

1 januari 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Arie van den Broek

Klantgericht

28 december 2023

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Chantal de Vos

Content

21 december 2023

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Marcel Driessen

Uitgelichte architecten uit Burum

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/