Architect Stroobos

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Stroobos die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Stroobos verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Stroobos – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Stroobos gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Stroobos
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stroobos, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gerkesklooster, Burum en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Stroobos

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Stroobos? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Stroobos. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Stroobos gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Stroobos

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Stroobos – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Stroobos ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Stroobos te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Stroobos die compleet onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Stroobos is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Stroobos. En zo is jouw project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Stroobos met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Stroobos nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Stroobos kan je in ieder geval informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Stroobos in te vliegen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Stroobos.

Nu interieurarchitect uit Stroobos zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Stroobos zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Stroobos maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je pand zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Stroobos is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Stroobos in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Stroobos.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stroobos?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Stroobos‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Stroobos – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Stroobos beslist de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Stroobos houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Stroobos om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Stroobos.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Stroobos – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volslagen vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Stroobos makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Stroobos?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Stroobos te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Stroobos

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Stroobos. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Stroobos en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Stroobos die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Stroobos

Totaal nieuw pand lijkt het!

14 juli 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet volkomen nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Bart van den Heuvel

Fatsoenlijk rekening gehouden

9 juli 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Paul Blom

De uitvoerende partij was uitstekend

29 juni 2024

Kritisch project voor de verbouwing, denken met je mee. De tarieven waren doorzichtig en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Martin Scholten

Zo top voor de klant

27 juni 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Annemarie Kuiper

Prachtig werk voor een goede prijs

21 juni 2024

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Sebastiaan Vos

De begeleiding was prima

13 juni 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Marjolein Smit

Onmiddellijk een klik

3 juni 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbod stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Petra Visser

Betaalbare bekwaamheid

26 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Christian Maas

Perfect ontzorgd

21 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Nancy Dijkstra

Uitgelichte architecten uit Stroobos

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Karin Couwenbergh Architect

Tsjerkepaad 4
9132 LP Engwierum
Nederland

0511 408 457
http://www.kcarchitect.nl/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/