Architect Surhuisterveen

Behoefte aan een professionele architect in Surhuisterveen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Surhuisterveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Surhuisterveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Surhuisterveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Surhuisterveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuisterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stroobos, Surhuizum en Augustinusga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Surhuisterveen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Surhuisterveen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Surhuisterveen gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Surhuisterveen. Een architectenbureau in Surhuisterveen heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Surhuisterveen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Surhuisterveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Surhuisterveen – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Surhuisterveen. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Surhuisterveen die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Surhuisterveen. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Surhuisterveen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Surhuisterveen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Surhuisterveen kan je bovendien adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Surhuisterveen in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Surhuisterveen.

Nu interieurarchitect uit Surhuisterveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Surhuisterveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Surhuisterveen maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Surhuisterveen is vrij eenvoudig met een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Surhuisterveen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Surhuisterveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Surhuisterveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Surhuisterveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Surhuisterveen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Surhuisterveen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Surhuisterveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Surhuisterveen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Surhuisterveen helder te krijgen is het over het algemeen handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Surhuisterveen sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Surhuisterveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Surhuisterveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Surhuisterveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Surhuisterveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Surhuisterveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Surhuisterveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Surhuisterveen

Vlot en kundig

23 juli 2022

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Danny de Vries

Klantvriendelijk

12 juli 2022

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Miranda Evers

Content

5 juli 2022

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Daarnaast waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Judith Evers

Professioneel

2 juli 2022

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Hendrikus de Ruiter

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

19 juni 2022

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Janneke de Bruijn

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

17 juni 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Maarten Koster

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

5 juni 2022

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- David Peeters

Vakkundig

3 juni 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Tamara Verbeek

Fijn gesprek

26 mei 2022

Plezierig in het contact en een prima uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Linda Verhoeven

Uitgelichte architecten uit Surhuisterveen

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/